Om Qloss

Qloss grundades 1994 och sedan dess har vi varit verksamma inom bygg- och kemteknisk industri. Under de första 10 åren tillverkade, sålde och marknadsförde vi en bred produktmix av cementbaserade produkter enligt egen receptur. Idag har vi reviderat vår produktmix och valt att lägga allt fokus på att förädla vår toppskiktsprodukt Qloss Lack.

Våra lacker och lackfärger tillverkas enligt egen receptur är unik i sin kombination av egenskaper och miljövänlighet. Den är vattenbaserad, diffusionöppen och extremt tålig mot slitage. Därför lämpar sig våra lackprodukter extra bra på platser som utsätts för stor påfrestning. Qloss produkter är avsedda för mineraliska underlag såsom betong, flytspackel, tegel eller putsade underlag. Produkterna är speciellt anpassade för hårt belastade golv där man i första hand eftersträvar en slitagebeständig yta som är lätt att rengöra. I och med att produkten är diffusionsöppen kan nygjutna eller nyputsade underlag appliceras med Qloss redan ett par timmar efter gjutning.

Utöver vår egen produktion legotillverkar vi även kemtekniska produkter för ett antal välrenommerade kunder. I våra ändamålsenliga lokaler, både när det gäller säkerhet och logistik, fortsätter vi att utveckla våra egna produkter och vår uppdragsverksamhet för att leverera det bästa i service och kvalitet.

Det är jag som är Anna, VD för Qloss. Jag brinner för innovation, lekfullhet och gröna framtidslösningar. Vi på Qloss vill vara med och skapa framtidens byggprodukter, som klarar framtidens krav och är snälla mot miljön. Produktutveckling och innovation är, och har alltid varit en jätteviktig byggsten i vår företagskultur. Alla på Qloss är delaktiga i innovationsprocessen, och det tror jag är nyckeln till framgång. Vi är ett produktionsföretag inom kemteknisk industri med stor kärlek för design, trend och interiör.

Tillverkning och order

Adress:

Truckvägen 6
231 62 Trelleborg

Telefon:

0410 - 460 70

E-post:

qloss@qloss.se

Qloss AB | Norra Industrigatan 7 | 274 30 Skurup | Tfn: 0410 - 460 70