Återförsäljare

Qloss Golvprodukter

MW Bolaget AB 
Adress: Konsumentvägen 13, 125 30 Älvsjö
Öppettider: Vardagar 06.30-16.30
Hemsida: mwbolaget.se
MW Bolaget AB finns i Stockholm och är en byggvaruhandel för proffsmarknaden. Butiken har ett brett sortiment av tunga byggvaror och du hittar även några utvalda golvprodukter från Qloss. MW Bolaget har en fantastisk trevlig och kunnig personal, och dessutom är butiken riktigt snygg!

Hero Kakel AB 
Adress: Magasinsgatan 8, 434 37 Kungsbacka
Öppettider: Vardagar 6:30-18:00, Lördagar 10:00-15:00, Söndagar STÄNGT
Hemsida: herokakel.se
Hero Kakel arbetar med material som är hårt, tungt och som har vassa kanter; men det är inte så de är. För Hero Kakel är det de mjuka värdena som är viktigast. Deras mål är att alltid tillgodose dig som kund och hitta lösningar för just ditt projekt. Som kund till Hero Kakel får du professionell hjälp av kunnig personal som "vet vad dom snackar om".

Göteborgs Kakelhus
Öppettider: Vardagar 6:30-15:30 (proffsbutik)
Adress: Hantverksvägen 7, 436 33 Askim
Hemsida: goteborgskakelhus.se
På Göteborgs Kakelhus finner du ett brett och gediget sortiment av keramiska plattor, tillhörande verktyg, fäst- och fogmassor. Stor vikt läggs på lagerhållning och effektiv logistik för snabba och säkra leveranser. Kunderna är såväl privatpersoner som professionella hantverkare och de arbetar även aktivt tillsammans med arkitekter och inredare.

Q Stable

Horseonline AB 
Hemsida: horseonline.se
Här hittar du senaste nytt och populära klassiker alltid till ett bra pris och med snabba leveranser. Horseonline är inte den hästshop som funnits längst men är den mest ambitiösa. Horseonlines utbud växer för varje dag och erbjuder nu även Q Stables produkter i sitt sortiment. 

Svensk Ridsport
Hemsida: svenskridsport.com
Svensk Ridsport erbjuder ett brett sortiment med över 60 varumärken och 10 000 produkter. För Svensk Ridsport är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd med din köpupplevelse. De erbjuder snabba leveranser, öppet köp online i 14 dagar, prisgaranti (samma pris på webb som i butik) och kompetent personal både i butik och online. 

Besök MW Bolagets hemsida här!

Besök Hero Kakels hemsida här!
Besök Göteborgs Kakelhus hemsida här!

Besök Horseonlines hemsida här!

Besök Svensk Ridsports hemsida här!

Qloss AB | Truckvägen 6 | 231 62 Trelleborg | Tfn: 0410 - 460 70